Stenekes Cleaning v.o.f, glasbewassing en schoonmaak.





"Gelijk goed schoon"


Stenekes Cleaning v.o.f, is een allround glazenwasserij en schoonmaakbedrijf dat sinds 2017 verschillende pakketten aan schoonmaak diensten aanbied!

Wij zijn gespecialiseerd in diverse professionele exterieur en interieur reiniging. Ook voeren wij diverse schoonmaakonderhoud en facilitaire diensten uit.

Wij zijn als familiebedrijf nauw betrokken bij onze klanten en denken graag met ze mee.

Met onze ambitieuze visie en oplossingsgerichte benadering is Stenekes Cleaning een betrouwbare en graag geziene partner op elke schoonmaakklus.

Met vriendelijke groet, 


Jamie en Maarten Stenekes


"Al uw schoonmaak onder een dak"


Waar nodig geven wij advies over het vakkundig schoonmaken, schoonhouden en onderhouden van uw woning of (bedrijfs)-kantoorpand.

De dienstverlening van Stenekes Cleaning gaat echter veel verder dan de dagelijkse en periodieke schoonmaak.

U bent bij Stenekes Cleaning ook aan het juiste adres als het gaat om professionele glasbewassing en het vakkundig laten reinigen van uw zonnepanelen.

Ook voert Stenekes Cleaning specialistische reiniging en diverse onderhoudsdiensten uit zoals houtwerk en Pro-clean damwand/gevelreiniging, Softwash, dakgootreiniging.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?





Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan:


Exterieur reinigings diensten:

Interieur reinigings diensten:


"Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen"


Werkwijze

Geen verrassingen achteraf, afspraak is afspraak!  Vooraf is het voor u duidelijk welke werkzaamheden wij in overleg met u komen uitvoeren en tegen welk tarief. Doorgaans vindt er een afspraak plaats om de werkzaamheden bij u op locatie te komen bekijken en uw wensen te bespreken.

Glasbewassing
Als het gaat om glasbewassing werken wij niet met contracten, abonnementen of minimale afnames, u kunt stoppen wanneer u wilt. (Dit geld voor particulieren en bedrijven).

Geen contant geld!
Na het uitvoeren van de werkzaamheden sturen wij u digitaal (via Whatsapp) een "betaalverzoek" of u ontvangt een kaartje met het te betalen bedrag. U kunt op uw moment het bedrag overmaken en u wordt later aan de deur niet gestoord door een medewerker die contant geld komt collecteren. Bedrijven ontvangen een factuur.


Locatie

Ons werkgebied ligt voor het overgrote deel in het "neusje" van Noord-Holland West-Friesland. Wij verzorgen onze diensten in alle plaatsen die binnen de Gemeenten Medemblik, Drechterland, Stede Broec, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Opmeer, Hollandskroon, Dijk en Waard, Schagen en Alkmaar liggen.

Buiten West-Friesland
Inmiddels hebben wij ons werkgebied flink uitgebreid. Wij bieden inmiddels onze diensten ook aan in de rest van Noord-Holland. U kunt ons ook inzetten in Lelystad (Flevoland) en Friesland.

Stenekes Cleaning is gevestigd in Andijk.


Duurzaam en MVO
Stenekes Cleaning houd zich bezig met duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Onze focus op het milieu, uw en onze (veilige) leef en werkomgeving staan hierbij centraal.

Duurzame hygiëne oplossingen
Hierbij kijken wij altijd naar de doseringen van chemie, reinigingsmiddelen ons uitgangspunt is dat deze zoveel als mogelijk circulair “Cradle to Cradle” zijn.
Bij glasbewassing gebruiken wij zelfs helemaal geen reinigingsmiddelen meer en zoeken wij constant naar manieren om ons waterverbruik tot het minimum te beperken.

Onze bijdrage
Wij steunen diverse organisaties en ondernemers die onze Wereld een stukje schoner en veiliger willen maken voor mens en dier. Dit doen wij doormiddel van het aanbieden van onze diensten of donaties aan deze organisaties.


"Altijd een bekend gezicht aan de deur, dat is wel zo prettig!"



Stenekes Cleaning v.o.f, schoonmaak professionals uit West-Friesland.