Dagelijkse schoonmaak in goede handen


Dagelijkse schoonmaak
Of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak van een kantoor, zorginstelling, school, winkel, sportaccommodatie de sanitaire voorzieningen van een vakantiepark, camping of jachthaven wij staan voor u klaar!

Niet alleen om dagelijks een constante kwaliteit aan schoonmaakdiensten te leveren, maar ook om op een prettige en professionele manier met u samen te werken. Uw klanten of gasten zijn bij ons in goede handen.

Focus op kwaliteit
Schoonmaken is gewoon mensenwerk. Ons team vormt dan ook de kern van ons bedrijf. Wij investeren daarom in training en opleidingen. Door regelmatig schoonmaakwerk te controleren en de resultaten met het team te evalueren, kunnen wij vakkundig en professioneel aan kwaliteitsbewaking doen.

Het resultaat is vakbekwame en betrokken schoonmakers die zich dagelijks inzetten voor hun taak en uw woon en werkomgeving hygiënisch schoon, fris en gastvrij maken.

De belangrijkste schoonmaakmethodes die wij toepassen met betrekking tot interieurverzorging zijn de dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak, diepte reiniging, specialistische reiniging en glasbewassing . 


Wij zijn klaar voor de dag van morgen!


Onze mensen vormen de spil onze dienstverlening van ons bedrijf. Schoonmaken is echt mensen werk en dat is vaak heel fysiek en simpel weg gewoon schrobben en poetsen.

Maar (technische) innovaties zijn absoluut onmisbaar in ons werk. Wij kijken constant naar nieuwe manieren om slimmer en ons werk beter te kunnen doen.  

Onze klanten, leveranciers en collega bedrijven uit ons netwerk vormen hierin een belangrijk onderdeel maar ook bijscholing en bezoek aan vakbeurzen en congressen zijn van essentieel belang.

Zo kijken wij bijvoorbeeld constant naar nieuwe technische snufjes, doseringen van onze chemie, schoonmaakmiddelen, watergebruik en nieuwe schoonmaakmethodes.