Schoonmaak in goede handen.


Interieur verzorging bij u op locatie
Stenekes Cleaning maakt uw woning, bedrijfspand of praktijkruimte weer fris en schoon. Een goed gevoel!
Onze schoonmakers zorgen ervoor dat uw woon en werkomgeving weer smetteloos is. 

Onze werkwijze:

  • Professionele binnen schoonmaak

  • Reguliere schoonmaak (dagelijkse of wekelijkse schoonmaak)

  • Periodieke schoonmaak en diepte reiniging (zoals ontkalken sanitair) 

  •  

  • Wash-up interne communicatie systeem

  • Afspraak is afspraak!

Helemaal compleet en schoon!
Als het gaat om interieur verzorging gaat, kunt u rekenen op professionele allround schoonmaak diensten waarbij wij oog voor detail hebben!

"Altijd een vast gezicht aan de deur, dat is wel zo prettig!"


Uitgebreide uitleg over onze professionele schoonmaakdiensten


Professionele schoonmaakdiensten.
Stenekes Cleaning verzorgd professionele schoonmaakdiensten voor particulieren, bedrijven en bij instellingen. Schoonmaak uitgevoerd door een ervaren en representatieve schoonmakers. Wij streven ernaar om een voor u bekende schoonmaker de schoonmaak werkzaamheden vast bij u uit te laten voeren. Zo heeft u altijd een bekend gezicht aan de deur en dat is wel zo prettig. Regelmatig een schoonmaker op bezoek zorgt niet alleen voor een schone en fijne woon of werkomgeving, maar zorgt er ook voor dat uw woning of pand representatief en hygiënisch schoon blijft!

Alles weer lekker schoon en fris!
Schone ramen en kozijnen geven uw woning of bedrijfspand weer een frisse en verzorgde uitstraling. Een goed gevoel!
Onder glasbewassing verstaan wij het wassen van uw glaswerk maar wij nemen ook altijd de kozijnen en dorpels mee. Verzorgen wij de glasbewassing van uw gehele woning of bedrijfspand, dan maken wij de deuren beneden ook even lekker schoon! 

De belangrijkste schoonmaakmethodes die wij toepassen met betrekking tot interieurverzorging zijn de dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak, diepte reiniging, specialistische reiniging en glasbewassing . 


Traditionele interieurverzorging


Reguliere schoonmaak.
Wij doen de dagelijkse schoonmaak. 

Periodieke schoonmaak en diepte reiniging.


All in glasbewassing.
Onder glasbewassing verstaan wij niet alleen maar het reinigen van uw glas, maar standaard nemen wij ook de kozijnen, onderdorpels en deuren mee in de schoonmaakbeurt.

Streeploos schone ramen en een schone omgeving.


Wij hebben gekozen voor Green Care schoonmaakproducten


Veilig werken.
Niet in alle situaties kan er traditionele glasbewassing (veilig) worden toegepast.
Ramen en kozijnen die op lastig bereikbare of op een te hoge verdieping zitten, zoals lastig bereikbare dakkapellen en dakramen.
Soms zijn er obstakels zoals begroeiing of glazen serres waardoor het neerzetten van een ladder niet mogelijk is of niet veilig en stabiel kan staan.
In deze gevallen kunnen wij Telewash telescoop glasbewassing met osmose water toepassen. Telewash wordt ook wel “Tukkeren” genoemd. Telewash stelt ons in de gelegenheid om glasbewassing op grote hoogte toe te passen, zelfs tot wel 20 meter.

Telewash 
Ook kan zijn dat wij een combinatie toepassen van zowel traditionele glasbewassing en Telewash. Hierbij wassen wij bijvoorbeeld de ramen en kozijnen van de 1e, 2e , 3e, 4e en 5e verdieping door middel van Telewash en de ramen en kozijnen van de begane vloer op de traditionele wijze.

Welke methode wij ook toepassen voor u is het eindresultaat absoluut hetzelfde, namelijk streeploos schone ramen, kozijnen en deuren!

Ons Telewash systeem en Osmosewater is in een topconditie!
Wij produceren en filteren ons osmosewater zelf. Tevens controleren dagelijks zelf de kwaliteit en de hardheid (TDS) van ons Osmosewater zodat wij een optimale kwaliteit aan Osmosewater kunnen garanderen. Ons Osmosewater heeft een waarde van nul, dit betekend dat er helemaal geen vervuilende deeltjes meer in het water aanwezig zijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat ons water een zeer groot reinigingskracht heeft, maar ook dat ons water absoluut streeploos en vlekvrij opdroogt.

Onze systemen ondergaan een periodiek onderhoud en onze watertanks en leidingen worden dan ook regelmatig gereinigd en doorgespoeld. Onze borstels worden regelmatig vervangen, dit om zo een constante kwaliteit te garanderen.

Onderhoud en reiniging met Osmose.
Wij gebruiken ons Telewash systeem ook voor het reinigen van houtwerk, damwand/gevelplaten, dakkapellen, dakgoot- randen en zonnepanelen.