Gelijk goed, samen beter!


Wij zijn een familiebedrijf met een hospitality achtergrond, dit betekend dat niet alleen u als klant, maar ook uw gasten bij ons centraal staan.

Bij Stenekes Cleaning denken wij namelijk dat een schone, veilige, werk en leefomgeving mensen niet alleen gelukkiger zijn maar ook productiever maakt. Het vakkundig schoonmaken, schoonhouden en onderhouden van uw woning, (bedrijfs)-kantoorpand, praktijkruimte of instelling, dat is waar wij goed in zijn.

Wij zijn als familiebedrijf nauw betrokken bij onze klanten en denken graag met ze mee. Waar nodig geven wij in samenwerking met onze leveranciers advies over uw schoonmaak opdracht.

Wij zijn in diverse sectoren werkzaam waarbij elke sector zijn eigen specifieke schoonmaakopdracht heeft en verschillende schoonmaakprotocollen van toepassing zijn. Stenekes Cleaning past de werkwijze aan op de wensen en behoeften van uw organisatie.

Met onze ambitieuze visie en oplossingsgerichte benadering is Stenekes Cleaning een graag geziene partner op elke schoonmaakklus.

De dienstverlening van Stenekes Cleaning gaat echter veel verder dan de dagelijkse en periodieke schoonmaak.

U bent bij Stenekes Cleaning ook aan het juiste adres als het gaat om professionele glasbewassing, het vakkundig reinigen van uw zonnepanelen.

Ook voert Stenekes Cleaning specialistische reiniging en diverse onderhoudsdiensten uit zoals houtwerk/damwandreiniging en hogedrukreiniging.

Waar kunnen wij u mee  van dienst zijn?