Streeploos schone ramen en kozijnen in het kort.


Glazenwassers uit de regio!
Streeploos schone ramen en kozijnen geven uw woning, bedrijfspand of praktijkruimte weer een frisse en verzorgde uitstraling. Een goed gevoel!
Regelmatig een glazenwasser op bezoek zorgt niet alleen voor schone ramen en kozijnen, maar ook dat uw schilder- en houtwerk langer behouden blijft.

Onze werkwijze:

  • Traditionele glasbewassing en/of -

  • Telescoop bewassing (met Osmosewater)

  • Geen minimale afname of abonnement!

  • Geen contante betaling! (via de bank)

  • Geen vreemde kostgangers!

  • Afspraak is afspraak!

Helemaal compleet schoon
Als het gaat om glasbewassing gaat, zitten bij ons niet alleen de ruiten maar ook de kozijnen, onderdorpels, alle deuren en garagedeuren in de wasbeurt inbegrepen!

"Altijd een vast gezicht aan de deur, dat is wel zo prettig!"


Uitgebreide uitleg over onze professionele glasbewassing


Professionele glasbewassing.
Stenekes Cleaning verzorgd professionele glasbewassing voor particulieren, bedrijven en bij instellingen. Glasbewassing uitgevoerd door een ervaren en representatieve glazenwasser. Wij streven ernaar om een voor u bekende glazenwasser de werkzaamheden vast bij u uit te laten voeren. Zo heeft u altijd een bekend gezicht aan de deur en dat is wel zo prettig. Regelmatig een glazenwasser op bezoek zorgt niet alleen voor schone ramen en kozijnen, maar ook dat uw schilder- en houtwerk langer behouden blijft.

Streeploos schone ramen, kozijnen en deuren.
Schone ramen en kozijnen geven uw woning of bedrijfspand weer een frisse en verzorgde uitstraling. Een goed gevoel!
Onder glasbewassing verstaan wij het wassen van uw glaswerk maar wij nemen ook altijd de kozijnen en dorpels mee. Verzorgen wij de glasbewassing van uw gehele woning of bedrijfspand, dan maken wij de deuren beneden ook even lekker schoon! 

Geen contract of abonnement.
Wij hebben voor glasbewassing geen contract of abonnement. U kunt stoppen wanneer u wilt. Onze cyclus voor glasbewassing is 6 - 8 weken maar deze cyclus kunnen wij aanpassen aan uw wensen. Eenmalige glasbewassing of jaarlijkse glasbewassing is ook mogelijk. Voordat wij werkzaamheden bij u uitvoeren komen wij graag bij u op locatie kijken en spreken graag uw wensen met u door, op basis daarvan bepalen wij een prijs en spreken wij een gewenste cyclus met u af.

De belangrijkste technieken die wij toepassen met betrekking tot glasbewassing zijn traditionele glasbewassing en "Telewash" telescoopbewassing (met Osmosewater) ook wel "Tukkeren" genoemd. 


Traditionele glasbewassing


Traditionele glasbewassing.
Met de hand uitgevoerde met emmertje sop, spons en trekker. Eigenlijk het beeld dat de meeste mensen van oudsher hebben als het gaat om de glazenwasser die met zijn emmer, ladder en gereedschap van raam tot raam gaat. 

Professionele glasbewassing.
Regelmatig een glazenwasser op bezoek zorgt niet alleen voor schone ramen en kozijnen, maar ook dat uw schilder- en houtwerk langer behouden blijft. Glasbewassing is dus een belangrijk onderdeel van uw periodieke schoonmaak en onderhoud van uw woning of pand.

All in glasbewassing.
Onder glasbewassing verstaan wij niet alleen maar het reinigen van uw glas, maar standaard nemen wij ook de kozijnen, onderdorpels en deuren mee in de schoonmaakbeurt.

Streeploos schone ramen.
Schone ramen en kozijnen geven uw woning of bedrijfspand weer een frisse en verzorgde uitstraling. 


Telewash, glasbewassing met osmosewater


Veilig werken.
Niet in alle situaties kan er traditionele glasbewassing (veilig) worden toegepast.
Ramen en kozijnen die op lastig bereikbare of op een te hoge verdieping zitten, zoals lastig bereikbare dakkapellen en dakramen.
Soms zijn er obstakels zoals begroeiing of glazen serres waardoor het neerzetten van een ladder niet mogelijk is of niet veilig en stabiel kan staan.
In deze gevallen kunnen wij Telewash telescoop glasbewassing met osmose water toepassen. Telewash wordt ook wel “Tukkeren” genoemd. Telewash stelt ons in de gelegenheid om glasbewassing op grote hoogte toe te passen, zelfs tot wel 20 meter.

Telewash 
Ook kan zijn dat wij een combinatie toepassen van zowel traditionele glasbewassing en Telewash. Hierbij wassen wij bijvoorbeeld de ramen en kozijnen van de 1e, 2e , 3e, 4e en 5e verdieping door middel van Telewash en de ramen en kozijnen van de begane vloer op de traditionele wijze.

Welke methode wij ook toepassen voor u is het eindresultaat absoluut hetzelfde, namelijk streeploos schone ramen, kozijnen en deuren!

Ons Telewash systeem en Osmosewater is in een topconditie!
Wij produceren en filteren ons osmosewater zelf. Tevens controleren dagelijks zelf de kwaliteit en de hardheid (TDS) van ons Osmosewater zodat wij een optimale kwaliteit aan Osmosewater kunnen garanderen. Ons Osmosewater heeft een waarde van nul, dit betekend dat er helemaal geen vervuilende deeltjes meer in het water aanwezig zijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat ons water een zeer groot reinigingskracht heeft, maar ook dat ons water absoluut streeploos en vlekvrij opdroogt.

Onze systemen ondergaan een periodiek onderhoud en onze watertanks en leidingen worden dan ook regelmatig gereinigd en doorgespoeld. Onze borstels worden regelmatig vervangen, dit om zo een constante kwaliteit te garanderen.

Onderhoud en reiniging met Osmose.
Wij gebruiken ons Telewash systeem ook voor het reinigen van houtwerk, damwand/gevelplaten, dakkapellen, dakgoot- randen en zonnepanelen.